Levertijd & verzendkosten

Hoe snel word je bestelling verzonden

Wij streven er na om je bestelling de eerst volgende werkdag aan de vervoerder mee te geven. Voor producten die wij voor je moeten aanpassen of instellen hebben wij meestal 2 werkdagen extra nodig.

Heb je een spoedbestelling? Bel ons dan even, we kunnen dan samen met je kijken of we sneller kunnen leveren.

Wat zijn de verzendkosten

Tenzij anders aangegeven worden bestellingen vanaf €50,- gratis thuisbezorgt. Als er wel kosten aan zijn verbonden dan de hoogte hiervan vermeld bij het afronden van de bestelling. Soms kan een product alleen bij onze winkel worden afgehaald, dit staat dan vermeld bij het betreffende product.

Afhalen bij onze winkel

Je kunt je bestelling ook afhalen bij ons in Assen. Zodra je bestelling klaar staat om te worden afgehaald, nemen wij contact met je op om hiervoor een afspraak te maken.

Hoe wordt je bestelling verzonden

Je bestelling wordt binnen Nederland over het algemeen verzonden door PostNL. Mocht je bestelling in het buitenland geleverd moeten worden dan zal PostNL buiten Nederland overdragen aan een lokale vervoerder.

Bij grotere ontharders (vanaf ca. 30 kg) wordt uw bestelling bij afgeleverd door Transmission.

In beide gevallen streven de vervoerders er na om je bestelling de volgende werkdag, nadat zij de goederen van ons hebben meegekregen, bij je af te leveren en word je gevaagd om te tekenen voor ontvangst

De waardering van www.mollius.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 60 reviews.
Scan de code