Retourneren

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden geheel of deels te annuleren, met uitzondering waar het maatwerkproducten betreft. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar onze winkel zijn voor eigen rekening, indien de bruto productprijs of in het geval je de gehele order wenst te annuleren, het orderbedrag minder dan €50,- bedroeg. Deze kosten bedragen circa €7,00 per pakket, in andere gevallen is annuleren en retourneren kosteloos.

Hoe te retourneren

Indien je een product aan ons wilt retourneren, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden, tenzij anders met jou overeengekomen.

Om gebruik te maken van dit recht kun je de artikelen die je retour wilt sturen aanmelden via het “besteloverzicht” onder “Uw account”. Ook kun je contact met ons opnemen via  klantenservice[apenstaartje]mollius.eu.

Na verwerking van je retouraanvraag kun je op de “Geretourneerde Producten” pagina onder “Uw account” een retourformulier en verzendlabel downloaden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product dan al in goede orde retour ontvangen is.

De waardering van www.mollius.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 59 reviews.
Scan de code