Onze -10% voorjaarsactie duurt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Waterontharder Assen

Assen, de stad van Bartje, het Drents Museum, de Nieuwe Kolk en Mollius Waterontharders.

Woon je in Assen en ben je op zoek naar een waterontharder?  Wij zijn gevestigd in Assen en zijn daarmee de lokale expert in waterontharders.

Waterontharder Assen nodig of niet?

Dat is natuurlijk persoonlijk. Feit is wel dat de waterhardheid bij ons in Assen tussen de 7.5 en 8.5 dH schommelt.

Waterhardheid

Vanaf een waterhardheid van 3 dH krijg je last van kalkaanslag.

Kalkaanslag

Geen wonder dus dat we in Assen last van kalkaanslag hebben. Onze waterontharders bieden daar een betaalbare oplossing voor.

Waterontharder assen installatie

Wij installeren waterontharder in Assen en tot een straal van 30km daarbuiten. Op onze installatie pagina lees je er meer over.

Waarom een waterontharder van Mollius

We hebben het al aangehaald, maar wij zijn lokaal. Daardoor kunnen wij snel bij je langs komen voor een offerte, installatie of service.

Transparantie

Transparantie vinden wij belangrijk, daarom vind je op deze website duidelijk alle kosten voor een waterontharder terug. Dus geen verrassingen achteraf. Bekijk bijvoorbeeld onze verschillende waterontharders. Van alle modellen zijn duidelijk de prijzen incl. installatie vermeld.

Vragen

Heb je vragen? Je kan ons bereiken op 0592 – 75 75 34 of stuur ons een bericht via de contactpagina.

Waterontharder Assen met Bartje
Mollius waterontharder - Optimus

Waterontharders van Mollius

Er zit kalk in ons drinkwater. Kalk veroorzaakt kalkaanslag op je sanitair en apparaten. Hierdoor moet je langer en vaker schoonmaken en gaan apparaten eerder stuk en verbruiken ze meer energie.

Een waterontharder van Mollius lost dit probleem voor je op!

  • 100% kalkvrij water
  • Apparaten gaan langer mee
  • Bewezen effectief

Vanaf 1199,- incl. installatie!

Waterontharders van Mollius

Er zit kalk in ons drinkwater. Kalk veroorzaakt kalkaanslag op je sanitair en apparaten. De waterontharders van Mollius zijn daarom dus de juiste oplossing voor de klant.

Schoonmaken

Hierdoor moet je langer en vaker schoonmaken en gaan apparaten eerder stuk en verbruiken ze meer energie.

Een waterontharder van Mollius lost dit probleem voor je op!

  • 100% kalkvrij water
  • Apparaten gaan langer mee
  • Bewezen effectief

Vanaf 1099,- incl. installatie!

Waarom heb je een waterontharder nodig?

De meeste mensen zijn zich ervan bewust dat onthard water beter is voor onze huid en haar, en het smaakt ook beter als we douchen of onze tanden poetsen.

Verbeteren

Maar wat veel huiseigenaren zich niet realiseren, is hoeveel een waterontharder al uw huishoudelijke apparaten kan verbeteren.

Verstopping

Omdat hard water hoge concentraties calcium en magnesium bevat, kan het verstoppingen veroorzaken in kranen, douchekoppen, leidingen en toiletten, zelfs in uw vaatwasser!

Zijn alle waterontharders hetzelfde?

Er zijn momenteel drie hoofdtypen waterontharders op de markt: op basis van magnetisme, zoutloze ontharders en op basis van Ionenuitwisseling. Elk heeft zijn eigen set van voor- en nadelen. Hier heb je twee voorbeelden:

Zoutloze ontharders

Zoutloze ontharders verwijderen niet de kalk maar zorgen ervoor dat de kalk niet meer hecht. De term “ontharder” klopt dus eigenlijk niet. Qua totale kosten zijn  ze vergelijkbaar met ontharders op basis van ionenuitwisseling.

Ionenwisselaar

Onze waterontharders werken op basis van ionenuitwisseling. De kalk wordt echt uit het water verwijderd en kan ook niet meer terugkomen.

Op de pagina wat is kalkaanslag vindt je uitgebreid vergelijk tussen de verschillende systemen.

Waterhardheid Assen

Waterhardheid Assen wordt gedefinieerd als de hoeveelheid opgeloste minerale zouten in water, maar dat betekent niet dat het ongezond is.

Hard water kan problemen met leidingen veroorzaken, maar verder heeft het geen gevolgen voor de gezondheid. Als u echter problemen krijgt met uw huid of haar, kan hard water deze verergeren.

De waterhardheid graad kan dus per postcode enorm verschillen.

100% kalkvrij water

In ons drinkwater zit calcium en magnesium. Samen vormen zij kalk. Een Mollius waterontharder geeft je 100% kalkvrij water! Kalkvrij water heeft vele voordelen in en om je huis.

Badkamer

Kalkvrij water zorgt voor minder schoonmaakwerk. Je sanitair gaat langer mee omdat kalk geen kans meer krijgt. Ook je douchegenot neemt toe: je hebt minder zeep nodig en je huid voelt zachter aan na het douchen. 

Keuken

Je keukenapparatuur, zoals Quooker, vaatwasser, waterkoker en stoomoven, blijven vrij van kalk. Daardoor gaat je apparatuur langer mee. Ook gebruiken ze minder energie. Ook voorkomt het een bijsmaak in je met liefde gezette kopje koffie of thee.

Bijkeuken

Je hebt minder zeep nodig om de was te doen, waardoor de kans op verstoppingen kleiner wordt. Je wasmachine gaat langer mee en je wasgoed voelt zachter aan. Reken uit je winst!

Om het huis

Kalk zorgt voor strepen op je ramen. Door een waterontharder was je je ramen en auto streeploos schoon.

Altijd topservice

Of je nu overweegt om een Mollius waterontharder aan te schaffen of er al jaren één hebt staan, je kunt altijd rekenen op onze service.

Aanschaf

Mogelijk heb je nog een aantal vragen. Hierop wil je natuurlijk eerst antwoord hebben voordat je tot aanschaf over gaat. Bel ons gerust, of kom een keer langs. We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

Wil je graag dat we een keer vrijblijvend bij je langs komen om te kijken wat er mogelijk is? Ook dat is geen probleem.

Installatie

Voordat we een waterontharder bij je installeren komen we even bij je langs (optioneel). We kunnen dan de situatie beoordelen en je wensen met je doornemen. Ook dan hebben we alle tijd om al je vragen te beantwoorden en om met je mee te denken.

Tijdens gebruik

Mocht je tijdens het gebruik tegen dingen aanlopen, laat het ons weten en we lossen het voor je op.

Kies je voor onze all-in onderhoudsservice dan kun je zelfs tot 20 jaar lang geheel gratis van onze all-in garantie gebruik maken!

De waardering van www.mollius.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 55 reviews.
Scan de code