Onze -10% actie duurt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Modellen en prijzen

Waterontharders DUO

Er zit kalk in ons drinkwater. Kalk veroorzaakt kalkaanslag op je sanitair en apparaten. Hierdoor moet je langer en vaker schoonmaken en gaan apparaten eerder stuk en verbruiken ze meer energie.

Een waterontharder van Mollius lost dit probleem voor je op!

 • 100% kalkvrij water
 • Apparaten gaan langer mee
 • In de meeste woningen te installeren

De Mollius waterontharder serie bestaat uit een aantal Duo en Combi waterontharders.

Mollius Duo 100

Waterontharder Duo 55

€1449,- 1304,-

Incl. BTW & installatie!

(€931,- excl. installatie)

1-2 personen / max 100

Mollius Duo 200

Waterontharder Duo 100

€1549,- 1394,-

Incl. BTW & installatie!

(€1016,- excl. installatie)

2-4 personen / max 200

Mollius Duo 300

Waterontharder Duo 160

€1649,- 1484,-

Incl. BTW & installatie!

(€1101,- excl. installatie)

4-6 personen / max 300

Mollius Combi 250

Waterontharder Combi 250

€1549,- 1394,-

Incl. BTW & installatie!

(€1016,- excl. installatie)

2-5 personen / max 250

Duo of Combi?

Duo waterontharders bestaan uit twee delen, een harstank met een daarop een stuurklep en een los zoutvat. Voordeel hiervan is dat een Duo waterontharder compacter en flexibeler is qua installatiemogelijkheden dan een Combi waterontharder. Zo passen de kleinere modellen bijvoorbeeld in de meeste meterkasten en waterputten.

Combi waterontharders bestaan uit één gecombineerde behuizing met daarin een harstank, stuurklep en zoutvat geïntegreerd. Als een waterontharder in het zicht komt te staan, zoals bijvoorbeeld in een garage, dan kiest men vaak voor een Combi model.

Zo werkt een Mollius Waterontharder

Onze waterontharders maken gebruik van ionen uitwisseling voor het ontharden van het water. In tegenstelling tot de ander soorten systemen wordt daardoor daadwerkelijk de kalk verwijderd en afgevoerd naar het riool.

Doordat de kalk echt uit het water verwijderd is, maakt het niet uit wat je met het water doet, of je het nou kookt of een lange douche neemt, het water blijft 100% kalkvrij!

Waterontharder Duo Display

Altijd topservice

Of je nu overweegt om een Mollius waterontharder aan te schaffen of er al jaren één hebt staan, je kunt altijd rekenen op onze service.

Aanschaf

Mogelijk heb je nog een aantal vragen. Hierop wil je natuurlijk eerst antwoord hebben voordat je tot aanschaf over gaat. Bel ons gerust, of kom een keer langs. We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

Wil je graag dat we een keer vrijblijvend bij je langs komen om te kijken wat er mogelijk is? Ook dat is geen probleem.

Installatie

Voordat we een waterontharder bij je installeren komen we even bij je langs (optioneel). We kunnen dan de situatie beoordelen en je wensen met je doornemen. Ook dan hebben we alle tijd om al je vragen te beantwoorden en om met je mee te denken.

Tijdens gebruik

Mocht je tijdens het gebruik tegen dingen aanlopen, laat het ons weten en we lossen het voor je op.

Kies je voor onze all-in onderhoudsservice dan kun je zelfs tot 20 jaar lang geheel gratis van onze all-in garantie gebruik maken!

100% kalkvrij water

In ons drinkwater zit calcium en magnesium. Samen vormen zij kalk. Een Mollius waterontharder geeft je 100% kalkvrij water! Kalkvrij water heeft vele voordelen in en om je huis.

Badkamer

Kalkvrij water zorgt voor minder schoonmaakwerk. Je sanitair gaat langer mee omdat kalk geen kans meer krijgt. Ook je douchegenot neemt toe: je hebt minder zeep nodig en je huid voelt zachter aan na het douchen. 

Keuken

Je keukenapparatuur, zoals Quooker, vaatwasser, waterkoker en stoomoven, blijven vrij van kalk. Daardoor gaat je apparatuur langer mee. Ook gebruiken ze minder energie. Ook voorkomt het een bijsmaak in je met liefde gezette kopje koffie of thee.

Bijkeuken

Je hebt minder zeep nodig om de was te doen, waardoor de kans op verstoppingen kleiner wordt. Je wasmachine gaat langer mee en je wasgoed voelt zachter aan. Reken uit je winst!

Om het huis

Kalk zorgt voor strepen op je ramen. Door een waterontharder was je je ramen en auto streeploos schoon.

Waterontharder in de meterkast

Zorgeloos geïnstalleerd

Als je interesse hebt in één van onze waterontharders kunnen we vrijblijvend bij je langskomen. Samen kijken we dan welke ontharder het beste bij je past en hoe we deze kunnen installeren. 

Door de compacte afmetingen van onze waterontharders passen ze bijna overal, bijvoorbeeld in: 

 

 • Meterkast
 • Waterput
 • Garage
 • Trapkast
 • Kelder
 • Overige ruimte
  De waardering van www.mollius.eu bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 55 reviews.
  Scan de code